Urządzenia i Akcesoria
Plain in Pigna
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rapsöl1 EL
-
Kartoffeln, festkochend geschält oder ungeschält800 g
-
Speckwürfel150 g
-
150 g Salsiz, klein gewürfeltLandjäger klein gewürfelt150 g
-
Weissmehl30 g
-
Maisgriess grob100 g
-
Salz5 g
-
Milch160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Sód
4101 mg
Białko
87.9 g
Kalorie
10699.7 kJ /
2557.3 kcal
Tłuszcz
148.9 g
Błonnik
23.5 g
Tłuszcz nasycony
42.6 g
Węglowodany
221.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 godz.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
20 min
Käse-Knöpfli
35 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Brokkoli-Speck-Taler
45 min
Schnelles Bohnen-Chorizo Chilli
20 min
Erbsli Kartoffelstock
50 min
Wähe mit Poulet und Lauch
1 godz.
Ofen-Käseschnitte
35 min
Käsewähe
50 min