Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 - 700 克 猪颈肉
- 240 克 叉烧酱
- 1600 - 1700 克 水
- 30 克 柠檬汁
- 适量 叉烧酱
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4701.5 kJ / 1124.8 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 102.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2803.2 mg