Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 - 800 g de chou vert (environ 1 chou), paré, coupé en quartiers qui passent dans la grande goulotte
- 600 g d'eau, (300 g + 300 g)
- 24 g de sel de mer
- 2 c. à thé de graines de carvi
- 30 g de jus de citron ou 1 c. à c. à thé d'acide ascorbique en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 litre
- Kalorie
- 109 kJ / 26.1 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 8480.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Pizza fantômes
2 Std. 10 Min
Lait frappé doré (Matthew Kenney)
Brak ocen
Lait aux noix (TM6 Metric)
10 Min
Trempette bière et fromage
15 Min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55min
Brownies à la stout
45 Min
Gruau d'avoine épointée
35 Min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 Min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1 Std. 15 Min