Urządzenia i Akcesoria
Choucroute
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 litre
Składniki
-
700 - 800 g de chou vert (environ 1 chou), paré, coupé en quartiers qui passent dans la grande goulotte
-
600 g d'eau (300 g + 300 g)
-
24 g de sel de mer
-
2 c. à thé de graines de carvi
-
30 g de jus de citron ou 1 c. à c. à thé d'acide ascorbique en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Sód
8480.2 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
109 kJ /
26.1 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili con carne Cuisson lente
7 godz.
Ail pelé
5 min
Salade de quinoa avec vinaigrette aux fraises
25 min
Pizza fantômes
2 godz. 10 min
Soupe mystère
55 min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 min
Riz aux herbes
35 min
Buddha bowl au poulet
1 godz.
Herbes salées
15 min
Dorer 350 g d'échalotes
Brak ocen
Crème glacée au chocolat saine
2 godz. 5 min
Pain portugais
3 godz. 45 min