Ceviz ve Havuçlu Ekmek
TM6 TM5

Ceviz ve Havuçlu Ekmek

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • tereyağı, kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
  • 150 g buğday
  • 2 tk ekmek baharatı karışımı, (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu) (opcjonalnie)
  • 100 g havuç, küçük parçalara bölünmüş
  • 20 g taze maya, ufalanmış
  • 350 g tam buğday unu
  • 100 g ceviz
  • 320 g su
  • 1 yk elma sirkesi
  • 1 ½ tk tuz

Wartości odżywcze
na 1 dilim
Kalorie
706.7 kJ / 168.9 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
27.3 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
2.9 g
Sód
239.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy