Urządzenia i Akcesoria
Bademli Yoğurtlu Ekmek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 dilim
Składniki
-
kabuklu badem200 g
-
yumurta3
-
yoğurt az yağlı150 g
-
karbonat1 tk
-
tuz1 tk
-
yulaf kepeği ( bk. öneriler)100 g
-
keten tohumu50 g
-
susam100 g
-
kabak çekirdeği içi50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dilim
Białko
6 g
Kalorie
634 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® ile Fit Kal
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 godz.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 godz.
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Köy Ekmeği
2 godz.
Ketojenik Krakerler
1 godz.
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min