Urządzenia i Akcesoria
Tomato Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in quarters200 g
-
urad dhall1 tbsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
dried chillies non-spicy3
-
green chillies2
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters300 g
-
tamarind paste seedless1 tsp
-
asafoetida½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593 mg
Białko
2 g
Kalorie
220 kJ /
53 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Red Thai Curry Paste
25 Min
Thai green curry paste
10 Min
Tarka dal
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Chapatis
1 Std.
Vada
2 Std. 35 Min
Coriander chilli chutney
5 Min
Rasam
20 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Jelebi
25 Std.