Urządzenia i Akcesoria
Tomato Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in quarters200 g
-
urad dhall1 tbsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
dried chillies non-spicy3
-
green chillies2
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters300 g
-
tamarind paste seedless1 tsp
-
asafoetida½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593 mg
Białko
2 g
Kalorie
220 kJ /
53 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Retro prawn cocktail
20 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Pepper rasam
15 min
Rasam
20 min
Potato Peratal
40 min
Chakalaka
35 min
Vegetable Sambar
35 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min