Urządzenia i Akcesoria
Hamburger Buns with Stout Beer
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables
Brak ocen
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Mini triple layer bundts
35 min
Apple Tart
1 godz.
Salted Herbs
15 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Brak ocen