Urządzenia i Akcesoria
Cashew cheddarkaas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
360 g
Składniki
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
agar-agar (zie tips)3 tl
-
water, gefilterd170 g
-
plantaardige melk naar keuze100 g
-
rauwe cashewnoten100 g
-
voedingsgist (zie tips)2 ½ el
-
ciderazijn2 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
uienpoeder½ tl
-
zout¾ tl
-
witte miso (of shiro miso)40 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 - 2 snuifjes
-
paprikapoeder1 snuifje
-
gedroogde bieslook2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
3269.1 mg
Białko
44.6 g
Kalorie
3361.9 kJ /
803.5 kcal
Tłuszcz
48.6 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Hummus
5 min
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Vastensoep
30 min
Vijfzaden energierepen
1 godz. 45 min