Urządzenia i Akcesoria
Parmezaan op plantaardige basis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 beker
Składniki
-
gepelde walnoten50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
hennepzaad (zie tips)2 el
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
knoflookpoeder¼ tl
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
37.6 g
Kalorie
3686.7 kJ /
877.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
14.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Groentepannenkoekjes
20 min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Brak ocen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Vegetarische chili
35 min
Hummus
5 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Tikka Masala van Bloemkool
30 min