Salat med brune ris

Salat med brune ris

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 portioner

Składniki

Brune ris
  • brune ris
    280 gram
  • vand plus ekstra til at lægge i blød
    850 gram
  • vegetabilsk olie
    15 gram
  • salt
    ½ tsk
Grøntsager
  • vand
    500 gram
  • blandede grøntsager (f.eks. gulerod, peberfrugt, ærter, bønner) i mundrette stykker
    680 gram
    680 gram blandet grøntsager, frosne
  • cashewnødder, ristet og saltet
    110 gram
    110 gram mandler, ristede og usaltede
  • olivenolie
    30 gram
  • ingefær efter smag
    15 gram
  • tabasco efter smag
  • salt efter smag, plus ekstra til sæson
    ½ tsk
  • soyasauce
    30 gram
  • citronsaft efter smag
    55 gram
  • tun, dåse, i olie eller vand drænet
    100 gram
  • dild, frisk
    2 kviste
  • persille, frisk kun blade
    4 kviste
  • koriander, frisk kun efterlader
    4 kviste
  • sort peber, stødt til sæson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 695 mg
Białko 13 g
Kalorie 1636 kJ / 391 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie