Urządzenia i Akcesoria
Tempé
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz.
600 g
Składniki
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2394 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
3568.9 kJ /
853 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
14.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb recepten
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min
Karamelpoeder
1 godz.
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Karamel varkensvlees
45 min