Wersje kompatybilne
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g ceapă, sferturi
- 10 g ghimbir proaspăt, descojit, tăiat în felii rotunde (2 mm)
- 1 cățel de usturoi
- 1 ardei jalapeño, proaspăt, jumătăți, fără semințe
- 1 mango, copt, mare, bucăți
- 3 linguri pastă de tamarin
- 4 linguri melasă, neagră
- ¼ linguriță ienibahar măcinat
- 90 g vin roșu
- 180 g zeamă de portocală
- 2 linguri oțet de vin roșu
- 24 cotlete de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1002 kJ / 240 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Cotlete de porc cu portocală
2 godz. 25 min
Umplutură festivă
1h
Portocale în sirop de cuișoare
35 Min
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Brunch spaniol
Keine Bewertungen
Brunch englezesc
Keine Bewertungen
Ruladă de curcan cu caise și piersici
2h 10min
Pomana porcului
15min
Curcan în sos cremos de smântână și ciuperci
45min
Salată caldă de curcan și fasole verde
35 Min
Cartofi gratinați
1h 10min