Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos  Béarnaise
TM6

Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise

(Brak ocen)

Składniki

  • 4 mușchi de vită (180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
  • 2 lingurițe sare de mare
  • ¾ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fire cimbru proaspăt
  • 1400 g apă (aprox.), asigurându-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă (vezi recomandare)
  • 30 g zeamă de lămâie (vezi recomandare)
    lub 1 linguriță vitamina C
  • 50 g șalote
  • 1 - 2 fire tarhon proaspăt, doar frunzele, după gust
  • 50 g vin alb, sec
  • 15 g oțet de vin
  • 200 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus 1 lingură, pentru prăjirea mușchiului de vită
  • 4 gălbenușuri, de la ouă mijlocii

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2926 kJ / 698 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
56 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Błonnik
0.4 g
Sód
93 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy