
Urządzenia i Akcesoria
Fladbrød med pære og gedeost
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portioner
Składniki
Dej
-
olivenolie plus ekstra til smøring15 g
-
vand110 g
-
gær10 g
-
bagehvedemel plus ekstra til afstøvning200 g
-
salt½ tsk
Topping
-
pærer3
-
citron kun juice1
-
gedeost, alle slags blød (f.eks. Chavroux®)225 g
-
fløde, cirka 48 %80 g
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
valnødder (opcjonalnie)1 - 2 spsk
-
honning2 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
390 kcal /
1632 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pærer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen