Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 粉质土豆 ,去皮,切片(2厘米,见要诀)
- 1 茶匙 盐
- 400 克 牛奶
- 30 克 黄油 ,切块
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1279 kJ / 304 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g