Urządzenia i Akcesoria
Speltmelspizza med julesalat og taleggio
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
Dej
-
sukker1 tsk
-
20 g gær, smuldrettørgær2 tsk
-
vand220 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
bagehvedemel200 g
-
speltmel200 g
-
havsalt1 ½ tsk
Topping
-
havsalt efter smag2 - 3 knivspidser
-
Julesalat opdelt450 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
Taleggio ost hårde skorpe fjernet, skåret i stykker (2 cm)200 g
-
valnødder, uden skal groft hakket, efter smag10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
11.6 g
Węglowodany
75.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza og focaccia
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Porre- og skinketærte
Brak ocen
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Proteinkiks med frø og kerner
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen