Urządzenia i Akcesoria
Stegt pizza med tomat og ost
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portioner
Składniki
Dej
-
vand350 g
-
sukker1 tsk
-
10 g gær, smuldrettørgær1 tsk
-
vegetabilsk olie til smøring
-
semulje300 g
-
bagehvedemel plus ekstra til mel300 g
-
havsalt2 tsk
Topping
-
100 g Provolone (Italiensk ost), skåret i stykker (3-4 cm)pecorino skåret i stykker (3-4 cm)100 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
havsalt1 tsk
-
basilikum, frisk kun blade2 kviste
-
oregano, tørret1 tsk
-
vegetabilsk olie til stegning
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
2121 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
59.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza og focaccia
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Porre- og skinketærte
Brak ocen
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Proteinkiks med frø og kerner
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen