Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

2.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di spalla di agnello, senza ossa
    1500 g
  • burro q.b.
  • sale marino a piacere
  • pepe nero macinato a piacere
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    7 rametti
  • di aceto balsamico
    80 g
  • di vino rosso
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di cipolla rossa in quarti
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 540 kcal / 2259 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...