
Urządzenia i Akcesoria
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
di spalla di agnello, senza ossa1500 g
-
burro q.b.
-
sale marino a piacere
-
pepe nero macinato a piacere
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati7 rametti
-
di aceto balsamico80 g
-
di vino rosso250 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di cipolla rossa in quarti70 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi della domenica
10 Przepisów
Włochy
Włochy