Nápolyi burgonyás torta

Nápolyi burgonyás torta

3.5 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 adag

Składniki

  • olívaolaj olajozáshoz
  • parmezán darabokra vágva
    50 g
  • kenyér
    60 g
  • petrezselyem levél
    5 g
  • víz gőzöléshez
    1000 g
  • burgonya hámozott, kockákra vágva (2 cm)
    1000 g
  • tyúktojás, nagy
    4
  • tengeri só
    1 - 1 ½ tk
  • feketebors, őrölt
    2 csipet
  • sonka, főtt kockára vágva
    100 g
  • mozzarella szeletelt (5 mm)
    220 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 adag

Białko 21.9 g
Kalorie 1497 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 33.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie