Vegán burger dióval és fekete babbal

Vegán burger dióval és fekete babbal

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 adag

Składniki

Burger zsemle
  • olívaolaj olajozáshoz és kenéshez
    1 tk
  • kristálycukor
    1 ek
  • porélesztő
    2 ½ tk
  • víz
    220 g
  • kenyérliszt plusz szóráshoz
    340 g
  • ½ tk
Pogácsák
  • víz plusz 3 evőkanál
    1200 g
  • 1 tk
  • quinoa, fehér
    100 g
  • lenmag
    1 ek
  • olívaolaj plusz 1 evőkanál sütéshez
    30 g
  • mogyoróhagyma
    30 g
  • fokhagyma gerezd
    1
  • kenyér darabokra tépve (3 cm)
    1 szelet
  • feketebors, őrölt
    1 csipet
  • fekete bab, egész, konzerv leöblítve és lecsepegtetve (kb. 250 g szűrés után)
    400 g
  • dióbél
    35 g
  • paradicsom püré
    20 g
  • kömény, őrölt
    2 tk
  • pirospaprika, édes
    2 tk
  • mák
    2 - 3 tk
Összeállítás
  • paradicsom szósz (lásd javaslat)
    70 g
  • zöld salátalevél
    4 - 8
  • paradicsom
    8 - 12 szelet
  • avokádó csak hús, szeletekre vágva (opcionális)
    1
  • lilahagyma vékony karikákra vágva (opcionális)
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 adag

Sód 734.3 mg
Białko 16.9 g
Kalorie 2546.5 kJ / 606.3 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 12.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 69.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie