Urządzenia i Akcesoria
Kapern-Ei-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier5
-
Wasser zum Kochen800 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Gewürzgurken in Stücken40 g
-
Mayonnaise30 g
-
Schmand200 g
-
Kapern (z. B. Non-Pareilles, abgetropft)30 g
-
Salz½ - ¾ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Gurkenwasser5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Sód
1645 mg
Białko
36 g
Kalorie
4036 kJ /
965 kcal
Tłuszcz
86 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einfach Auszeit
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Champignoncreme
10 min
Joghurt-Kräuterkäsebällchen in Olivenöl
85 godz. 25 min
Brathering-Salat
45 min
Thai-Melonensuppe
4 godz.
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 godz.
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
Heringssalat
1 godz. 5 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Roter Ziegen-Streich
25 min