Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 Eier
- 800 g Wasser zum Kochen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken, in Stücken
- 30 g Mayonnaise
- 200 g Schmand
- 30 g Kapern (z. B. Non-Pareilles, abgetropft)
- ½ - ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 5 g Gurkenwasser
- Wartości odżywcze
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 4036 kJ / 965 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 86 g
- Tłuszcz nasycony
- 34 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1645 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Holländische Käse-Eier
40 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 Std.
Rucola-Feta-Suppe
35 Min
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3 godz. 40 min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Eierpaste
50 min
Coleslaw
10 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40 Min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 Min
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1 Std.