Urządzenia i Akcesoria
古早醃菜心
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖40 克
-
米醋15 克
-
醬油15 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切圈½ 支
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
724.3 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
153 kJ /
36.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
香料薯泥佐炸豬腹肉
Nessuna valutazione
水波蛋
Nessuna valutazione
和風涼拌小松菜
30min
日式叉燒
Nessuna valutazione
香魚甘露煮
15h
滷味拼盤
1h 30min
麻辣鴨血
1h
奶油菠菜
Nessuna valutazione
泰式酸辣炒菇
20min
旋轉烤馬鈴薯塔
1h
蒸蛋
30min
豆腐蒸蛋捲
Nessuna valutazione