Urządzenia i Akcesoria
Focaccia með tómötum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 skammtar
Składniki
-
brauðhveiti500 g
-
sykur (valfrjálst)1 tsk
-
20 g ferskt gerþurrger1 ½ tsk
-
ólífuolía plús meira til að smyrja skálina30 g
-
vatn volgt, auk auka til sáldra smá yfir350 g
-
salt1 tsk
-
kirsuberjatómatar skornir í tvennt30
-
ferskt rósmarín saxað2 msk
-
gróft sjávarsalt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skammtur
Sód
317.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vor
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brauðbollur
2 godz.
Pítubrauð
2 godz.
Glútenfrítt brauð
2 godz. 30 min
Fléttubrauð
Brak ocen
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 godz. 10 min
Ketóvænar brauðbollur
1 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Morgunverðahorn
3 godz. 5 min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2 godz. 45 min
Hamborgarabrauð
2 godz. 20 min
Tómata- og ostabrauð
3 godz. 5 min
Beyglur
1 godz. 20 min