Ketóvænar brauðbollur

Ketóvænar brauðbollur

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 stykki

Składniki

  • egg
    3
  • rjómaostur mjúkur
    250 g
  • sólblómafræ
    30 g
  • hörfræ
    15 g
  • möndlur, með hýði
    50 g
  • psyllium husk
    15 g
  • kókoshveiti
    30 g
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    1 tsk
  • salt
    1 tsk
  • blönduð fræ til að velta upp úr
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykki

Sód 606.7 mg
Białko 13.3 g
Kalorie 1414.3 kJ / 336.7 kcal
Tłuszcz 29.1 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie