Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Dill, abgezupft
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl und etwas mehr zum Anbraten
- 400 g Salatgurken, geschält, halbiert, entkernt, in Scheiben (5 mm)
- 160 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Frischkäse
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 5 g Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2135 kJ / 510 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 813 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caprese-Auflauf mit Pesto-Sauce
1 Std.
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 Min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 Min
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1 Std.
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2h 10min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 Min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 Min