Urządzenia i Akcesoria
Beer Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
4 jars
Składniki
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
589.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
714.5 kJ /
170.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Slow Cooked Beets
40 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min