
Urządzenia i Akcesoria
Beer Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
4 jars
Składniki
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers washed and ends removed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 jar
Kalorie
170.8 kcal /
714.5 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
36.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
589.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Pound Cake
2 godz.
Pork Gyro Phyllo Rolls
1 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Potato Gratin (TM6)
1 godz. 10 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Roasted Garlic
15 min
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
4 godz.
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min