Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Beer Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
28 oz
Składniki
-
cheddar cheese diced (1 in.)8 oz
-
Gruyère cheese diced (1 in.)4 oz
-
unsalted butter diced (1 in.)1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
whole milk divided10 oz
-
lager beer4 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
133.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
313.2 kJ /
74.9 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche Buns
2 godz.
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 min
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Frozen Custard
10 godz. 25 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min