Sautéing Chicken Strips

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • vegetable oil
    15 g
    15 g extra virgin olive oil
  • garlic clove
    1
    15 g onions
  • chicken thigh, skinless, boneless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)
    240 g
    240 g chicken breast fillet, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 235.5 mg
Białko 17.3 g
Kalorie 905.9 kJ / 216.5 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...