
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz all-purpose flour plus extra to dust
- 9 oz water room temperature
- ½ oz sugar
-
1
packet/envelope rapid rise yeast
lub 2 ¼ tsp rapid rise yeast - 2 tsp salt
- 1 oz olive oil
- 7 ½ oz low-moisture mozzarella cubed (½ in.), divided
- 4 oz unsalted butter cut into pieces
- 2 garlic cloves crushed
- 2 tsp Italian seasoning
- 55 - 60 slices pepperoni (approx. 3.5 oz), divided
- 8 oz marinara sauce to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 147 kcal / 615 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Błonnik
- 1 g