Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů červeného vinného octa
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ polévkové lžíce medu
- ¼ čajové lžičky česnekového prášku
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 80 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 60 gramů vypeckovaných černých oliv, napůl
- 8 cherry rajčat, napůl
- 400 gramů listového salátu (např. římského), na čtvrtky
- 250 gramů sýru halloumi, grilovaného, na plátky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1257 kJ / 302 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1óra
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1óra
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50p
Malajské kokosové kuře
10 godz.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Salát z červené řepy
10p
Buddha bowl s kuřecím masem
1óra
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50p
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30p
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40p
Chléb Pita
1óra 30p