Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g meel
- 200 g water
- 20 g verse gist
- 1 ½ tl zout
Vulling
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen blaadjes
- 1 zoete paprika, gepekeld, zonder steeltje en ontpit
- 80 g gele ui, doormidden gesneden
- 150 g tomaten, in tweeën gesneden
-
200
g rundergehakt
lub 200 g lamsgehakt - 40 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 1 tl zout, aan te passen aan de smaak
- ¼ tl gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl pikante paprikapoeder
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1589.5 kJ / 379.3 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Hummus
5 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nu există evaluări
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nu există evaluări
Fatayer met kaas en munt
2h
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Muntthee
25 Min
Harira
7hod.
Gozleme
1 Std. 40 Min