Urządzenia i Akcesoria
Gozleme
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
16 porties
Składniki
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
386.4 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Harira
7 godz.
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen