Urządzenia i Akcesoria
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
28 g
Kalorie
1144 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Tunesische Chorba
45 min
Lamscurry
1 godz.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Pekingeend
45 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Kleverige sesamkip
40 min