Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz olive oil
- 4 oz water
- ¼ tsp salt
- 5 oz sour cream
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Topping and Finish
- 6 oz white onion, halved or quartered to fit into feeder
- 6 oz red onion, halved or quartered to fit into feeder
- 1 oz fresh chives, chopped, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Cucumber Lemonade
10 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Italian Salad Dressing
5 Min