
Urządzenia i Akcesoria
松柏長青 (涼拌高麗菜) (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 人份
Składniki
-
高麗菜 ,切塊(3 公分 x 5 公分,需可入放上蓋寬口處),請勿將葉片分開250 克
-
豆干 ,切絲100 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲20 克
-
紅辣椒 (大型) 約半根,去籽,切絲7 克
-
蔥 ,取蔥綠,切絲20
-
冰水
醬汁
-
糖10 克
-
米醋35 克
-
烏醋40 克
-
味醂20 克
-
鹽10 克
-
香油10 克
-
花椒油10 克
-
辣椒油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
122.6 kcal /
512.8 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
591.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan