
Urządzenia i Akcesoria
美式肉桂餡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 克
Składniki
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化140 克
-
細砂糖280 克
-
蛋 ,約1顆蛋56 克
-
肉桂粉32 克
Wartości odżywcze na 500 克
Kalorie
2290.4 kcal /
9574.1 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
121.7 g
Węglowodany
306.3 g
Błonnik
17.2 g
Tłuszcz nasycony
500.7 g
Sód
94.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵包職人-吳克己
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan