Rote-Bete-Carpaccio
TM6

Rote-Bete-Carpaccio

4.4 (71 ocen)

Składniki

  • 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
  • 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
  • 250 g Mozzarella, abgetropft, abgetropft
    lub 250 g Burrata
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum, gehackt, zum Garnieren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
961 kJ / 229 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
2.7 g
Sód
456 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy