![Rote-Bete-Carpaccio Rote-Bete-Carpaccio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
- 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
-
250
g Mozzarella, abgetropft, abgetropft
lub 250 g Burrata - Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Meersalz zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Basilikum, gehackt, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 961 kJ / 229 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 456 mg
Alternatywne przepisy
Griechischer-Salat mit gedünstetem Hähnchen
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1sa
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1sa
Coleslaw
10min
Apfeltarte
1sa
Möhrensalat
10min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 dk
Ratatouille-Galette
1h 30min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 dk
Vegetarische Pizza
1h 45 min
Gurkensalat
10min