Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Brak ocen
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Yoghurt Cake
1 godz.
Migas with Padrón Peppers
30 min
Green Spelt Bread Patties
1 godz. 10 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min
Bulgur Wheat
35 min
Plum and Blackberry Smoothie
5 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min