
Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
369 kcal /
1544 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
201 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3 godz. 40 min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Steamed Chocolate Cakes
25 min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8 godz. 20 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Lime Grapefruit Cooler
10 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Lime and Lemonade
5 min