Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Number Cake
2 Std.
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 Min
Strawberry Layer Cake
2 Std.
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 Std. 5 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Chocolate Guinness® Cake
2 Std. 5 Min