Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Focaccia
  • water
    300 g
  • honey
    3 tsp
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • strong wholemeal bread flour
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Finalisation
  • onions halved vertically
    150 g
  • red pepper cut in 4 wedges
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • fresh rosemary leaves cut in pieces
    15 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 201 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...