Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Apple Onion Tea
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 godz. 40 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Egg-free mayonnaise
10 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min