Urządzenia i Akcesoria
Masło z ziołami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
75 porcji
Składniki
-
180 - 200 g cebuli przekrojonej na pół
-
3 ząbki czosnku (patrz wskazówka)
-
30 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
30 g bazylii, świeżej tylko liście
-
1 ½ - 2 łyżeczki soli
-
600 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
57.7 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
121.5 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dalgona coffe cold (mrożona kawa po koreańsku)
10 min
Sorbet z truskawek
1 godz.
Masło cytrusowe z koperkiem
40 min
Masło
5 min
Masło ziołowe
15 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Masło ziołowe
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min