Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 新鮮干貝
- 400 克 花枝 ,淨肉
- ½ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 花枝 ,觸角,切丁
- Wartości odżywcze
- na 1 顆
- Kalorie
- 91.6 kJ / 21.9 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 86.5 mg