Urządzenia i Akcesoria
Pangsit Sapi Pedas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
30 potongan
Składniki
-
kol putih potong-potong (sekitar 2 cm)400 g
-
gula1 sdt
-
jahe segar potong-potong (sekitar 2 cm)25 g
-
cabai kering2 sdm
-
arak beras1 sdm
-
air2 sdm
-
garam½ sdt
-
bubuk mala Sichuan½ sdt
-
kecap asin1 sdt
-
daging sapi cincang225 g
-
daging babi cincang125 g
-
minyak cabai (chilli oil)10 g
-
minyak wijen virgin20 g
-
kulit pangsit30 lembar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Białko
3.4 g
Kalorie
277.7 kJ /
66.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1 godz.
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min