Pangsit Ayam Jamur
TM6 TM5

Pangsit Ayam Jamur

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 g jahe segar, potong-potong (sekitar 2 cm)
  • 1 sdm arak beras
  • 1 sdm air
  • ½ sdt lada putih bubuk
  • ½ sdt garam
  • 1 sdt gula
  • 350 g paha ayam, tanpa kulit, tanpa tulang, potong-potong (sekitar 1 cm)
  • 20 g minyak wijen
  • 30 g daun bawang, daun bawang cincang
  • 75 g jamur kuping segar, potong dadu (sekitar 1 cm)
  • 100 g jagung pipil
  • 30 lembar kulit pangsit

Wartości odżywcze
na 1 potongan
Kalorie
226 kJ / 54 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy