Pangsit Ayam Jamur

Pangsit Ayam Jamur

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
30 potongan

Składniki

  • jahe segar potong-potong (sekitar 2 cm)
    20 g
  • arak beras
    1 sdm
  • air
    1 sdm
  • lada putih bubuk
    ½ sdt
  • garam
    ½ sdt
  • gula
    1 sdt
  • paha ayam, tanpa kulit, tanpa tulang potong-potong (sekitar 1 cm)
    350 g
  • minyak wijen
    20 g
  • daun bawang daun bawang cincang
    30 g
  • jamur kuping segar potong dadu (sekitar 1 cm)
    75 g
  • jagung pipil
    100 g
  • kulit pangsit
    30 lembar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 potongan

Białko 2.8 g
Kalorie 226 kJ / 54 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie