Urządzenia i Akcesoria
Pangsit Babi Kari
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
30 potongan
Składniki
-
wortel kupas, potong-potong (sekitar 2 cm)80 g
-
jahe segar potong-potong (sekitar 2 cm)30 g
-
minyak sayur20 g
-
bubuk kari2 sdt
-
bubuk bumbu ngo hiong¼ sdt
-
rebung kaleng potong dadu kecil (sekitar 0,5 cm)120 g
-
daun bawang dicincang25 g
-
arak beras1 sdm
-
air3 sdm
-
garam¾ sdt
-
gula1 sdt
-
kecap asin½ sdt
-
daging babi cincang300 g
-
kulit pangsit30 lembar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Białko
2.6 g
Kalorie
230.2 kJ /
55.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1 godz.
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min