Urządzenia i Akcesoria
Pangsit Daging Babi dan Daun Bawang
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 potongan
Składniki
-
daun bawang iris tipis (sekitar 1 cm)350 g
-
bawang merah potong kecil-kecil (sekitar 1 cm)150 g
-
arak beras1 sdm
-
air3 sdm
-
lada putih bubuk½ sdt
-
garam½ sdt
-
gula1 sdt
-
kecap asin1 sdt
-
daging babi cincang350 g
-
minyak wijen20 g
-
kulit pangsit30 lembar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Białko
3.1 g
Kalorie
248.1 kJ /
59.3 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1 godz.
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min