
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
削皮
-
水1200 克
-
油 (opcjonalnie) (詳見要訣)1 茶匙
-
馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)900 克
-
油 (opcjonalnie) (詳見要訣)1 茶匙
馬鈴薯泥
-
蔬菜高湯140 克
-
全脂牛奶85 克
-
奶油 ,切小塊60 克
-
香蒜粉 (opcjonalnie)1 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮巴西利葉 裝飾,可省略
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
292.6 kcal /
1224.3 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
623.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

聖誕饗宴
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan