Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portioner
Składniki
-
hvidkål skåret i mindre stykker300 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker150 g
-
æble, grønt (100 g), skåret i kvarte150 g
-
løg (opcjonalnie) efter smag30 g
-
salt efter smag2 knivspidser
-
sort peber, stødt efter smag2 knivspidser
-
mayonnaise efter smag3 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portioner
Sód
703.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
2192.1 kJ /
523.9 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Brak ocen