Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portioner
Składniki
-
parmesanost i mindre stykker30 g
-
pecorino (opcjonalnie)15 g
-
skalotteløg (15 g)½
-
bacon i tern75 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
vand1200 g
-
salt plus ekstra½ tsk
-
spaghetti170 g
-
æg1
-
æggeblomme1
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1174.5 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
2854.2 kJ /
682.2 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Japansk ramen
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min