Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 100 克 芋头 ,去皮,切块
- 150 克 小白菜 ,切块
- 1000 克 蔬菜高汤
- 80 克 蘑菇 ,切块
- 50 克 千叶豆腐 ,切厚片
- 20 克 红薯粉条 ,泡软备用
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 388 kJ / 92.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 1 g