Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 120 克 牛肉肉糜
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- 20 克 料酒
- 300 克 西兰花 ,切小朵
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 706.9 mg