Urządzenia i Akcesoria
Fisk og poteter med tomatsaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
poteter delt i biter (3-4 cm)500 g
-
olivenolje pluss ekstra for smøring20 g
-
4 hvit fisk, filet, (alle typer hvit fisk, 120-200 g hver)lysing steker, med eller uten skinn (120–200 g hver)4
-
salt juster etter smak1 ts
-
løk delt i to100 g
-
hvitløksfedd1
-
gulrøtter delt i biter70 g
-
hvitvin (opcjonalnie)40 g
-
tomater delt i biter250 g
-
malt svart pepper1 - 2 klype
-
vann100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
731.8 mg
Białko
44.9 g
Kalorie
1532.4 kJ /
366.3 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Pas d’évaluation
Laks med urter på 50°C
Pas d’évaluation
Risbolle med laks
Pas d’évaluation
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min
Torsk i tomatsaus
Pas d’évaluation
Saganaki med reker og feta
35min
Lutefisk
2h 20min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Pas d’évaluation
Rødspette med eggesmør
55min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45min
Bacalao
50h